Įsitikinkite, kad turite visus reikiamus indus matei paruošti: be virusio vandens, cukraus ir matės žolių, reikės specialių indų. Tradiciškai arbata geriama per bombilla (tariama bombižia) – specialų ilgą sidabrinį šiaudą suplotu galu – iš nedidelio džiovinto moliūgėlio – calabaza (kalebasos), daromo iš Lagenaria sicerariaaugalo vaisiaus. …skaityti toliau »
Populiariausi šios temos straipsniai
- Kaip teisingai paruošti matę - 23,670 views
- Kaip paruošti geldeles - 4,198 views
- Giedrės kokteilis - 4,157 views
- Melinos avokadų-čili pyragas - 2,779 views
- Tango balso salotos - 2,318 views
Temos ‘kavinė’ archyvas
Melinos avokadų-čili pyragas
2003-12-22 | Autorius: Mika Frankaitė |
Šį kartą tango virtuvėje –
milongueros
iš Vokietijos
Melina ir Detlef! …skaityti toliau »
Giedrės kokteilis
2002-10-22 | Autorius: Mika Frankaitė |
Salotos “Tango pas Dalią”
2001-09-22 | Autorius: Mika Frankaitė |
Tai buvo vienas iš tų vakarų, kai susitikimus namuose vadindavome “milonga”. Gal šokėjų ir mažoka – bet šilta atmosfera ir svetingi šeimininkai sukurdavo nuostabią nuotaiką. Šįkart šeimininkė buvo Dalia. O jos salotų recepto paprašiau “Tango Balso” kavinės rubrikai. Ačiū, Dalia! …skaityti toliau »
Tango balso salotos
2001-02-22 | Autorius: Mika Frankaitė |
Šios salotos gimė spontaniškai, beruošiant antrąjį Tango Balso numerį. …Koketišką marinuotų grybukų flirtą su Olandiško sūrio gabalėliais atgaivina Pekino salotų griežinėliai, o visa vainikuoja majonezo ir prieskonių akompanimentas… Kai kas mano, kad grybų nevalia užgerti jokiu svaiginančiu gėrimu, bet mes išmėginome sausą raudoną vyną ir neapsirikome. …skaityti toliau »