Straipsniai pažymėti ‘kavinė’

Kaip teisingai paruošti matę

2008-06-22 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Kaip teisingai paruošti matę

Pic0

Įsitikinkite, kad turite visus reikiamus indus matei paruošti: be virusio vandens, cukraus ir matės žolių, reikės specialių indų. Tradiciškai arbata geriama per bombilla (tariama bombižia) – specialų ilgą sidabrinį šiaudą suplotu galu – iš nedidelio džiovinto moliūgėlio – calabaza (kalebasos), daromo iš Lagenaria sicerariaaugalo vaisiaus. …skaityti toliau »

Kaip paruošti geldeles

2007-02-15 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Kaip paruošti geldeles

Klaipeda-20070215_smallNorėdami perskaityti straipsnį, spauskite nuorodą …skaityti toliau »

Melinos avokadų-čili pyragas

2003-12-22 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Melinos avokadų-čili pyragas

Melina-ir-DetlefŠį kartą tango virtuvėje –
milongueros
iš Vokietijos
Melina ir Detlef! …skaityti toliau »

Giedrės kokteilis

2002-10-22 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Giedrės kokteilis

GiedreNuolatinė tango pamokų lankytoja GIEDRĖ pristato alkoholinį kokteilį “Que noche negra”(išvertus – “Tas nakties juodumas”)

…skaityti toliau »

Salotos “Tango pas Dalią”

2001-09-22 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Salotos “Tango pas Dalią”

Dalia_nespalv Tai buvo vienas iš tų vakarų, kai susitikimus namuose vadindavome “milonga”. Gal šokėjų ir mažoka – bet šilta atmosfera ir svetingi šeimininkai sukurdavo nuostabią nuotaiką. Šįkart šeimininkė buvo Dalia. O jos salotų recepto paprašiau “Tango Balso” kavinės rubrikai. Ačiū, Dalia! …skaityti toliau »

Tango balso salotos

2001-02-22 | Autorius: | KomentaraiComments Off on Tango balso salotos

salotos_apvalus Šios salotos gimė spontaniškai, beruošiant antrąjį Tango Balso numerį. …Koketišką marinuotų grybukų flirtą su Olandiško sūrio gabalėliais atgaivina Pekino salotų griežinėliai, o visa vainikuoja majonezo ir prieskonių akompanimentas… Kai kas mano, kad grybų nevalia užgerti jokiu svaiginančiu gėrimu, bet mes išmėginome sausą raudoną vyną ir neapsirikome. …skaityti toliau »